[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1552″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border_circle” css=”.vc_custom_1614266981282{margin-top: 100px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1614266772012{margin-top: -250px !important;}”]

Mijn werk is mijn passie en ik doe het dagelijks met ontzettend veel plezier.

Mijn naam is Djamila Smit, eigenaresse en oprichtster van Bruid en Beauty Nederland.
In 2007 trouwde ik zelf met de liefde van mijn leven en wilde er natuurlijk op mijn mooist uitzien.
Na mijn eigen huwelijk ben ik zo gefascineerd geraakt van het verzorgen van bruidskapsels en bruidsmake-up dat ik de stap heb genomen om zelf opleidingen te volgen voor visagist en hairstylist.

 

Ik bleek al snel feeling te hebben voor het vak, was creatief en liet graag het achterste van mijn tong zien. Altijd een tandje extra erbij om het perfectionisme in mij tevreden te houden.

 

In 2009 startte ik met trots Bruid en Beauty Almere, inmiddels Bruid en Beauty Nederland. Naast mijn specialisme in Bruidsverzorging wilde ik me meer verdiepen in het kappersvak en besloot daarom ook een allround kappersopleiding te volgen.

 

Gemiddeld verzorg ik het kapsel en de make-up van 70 tot 100 bruiden per jaar. Daarnaast vind ik het ook hartstikke leuk om deel te nemen aan verschillende foto en fashion shoots in binnen en buitenland.

 

Dat ik mijn werk met heel veel enthousiasme en passie doe is een feit.
Een glimlach toveren op het gezicht van een bruid als zij haar mooiste versie van zichzelf is, maakt mij intens gelukkig, want daar doe je het immers voor.

 

De kroon op mijn werk kwam in 2014 waar ik genomineerd ben geweest voor één van de grootste visagie wedstrijden van de Benelux, de Nederlandse make-up awards. Mijn creatie werd bekroond met een tweede plek in de finale en daar ben ik heel erg trots op!

 

In 2015 heb ik met mijn bedrijf ook deelgenomen aan de Dutch Wedding Awards, waar naast je kunde op het gebied van bruidsverzorging ook gekeken wordt naar je bedrijfsvoering. Met een prachtige nominatie op zak kan ik zeggen dat ik en mijn bedrijf op de goede weg zijn.

 

Uiteraard blijf ik me volledig inzetten om de kwaliteit, persoonlijke aandacht en nieuwe technieken hoog in het vaandel te houden.

 

Daarom hoop ik ook om nog veel bruiden blij te mogen maken met mijn creaties.

 

Liefs Djamila Smit

 

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1490″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border_circle” css=”.vc_custom_1614266865962{margin-top: -200px !important;}”][/vc_column][/vc_row]