Al ruim 9 jaar ben ik als visagist en haarstylist werkzaam in de trouwbranche. Naast dat ik al honderden bruiden heb mogen voorzien van prachtige bruidsmake-up en bruidskapsel verzorg ik ook vaak de visagie en haarstyling voor fashion, film en tv opnames.

In de loop der jaren heb ik met diverse make-up merken gewerkt. Vooral voor de foundation had ik nog niet echt HET PRODUCT gevonden waar ik erg enthousiast van werd.
We kennen het allemaal wel, dikke plamuurlagen foundation, die wel mooi egaal dekken maar in de loop der dag in je poriën/ lijntjes gaan zitten, uitloopt en afgeeft.
Dan nog niet eens te spreken over de juiste kleur match te vinden die aansluit bij je eigen huidskleur.airbrush-make-up

Inmiddels werk ik (na een lange zoektocht) nu 2 jaar met Dinair airbrush make-up en ik ben echt helemaal fan! Airbrush make-up is make-up dat over je gezicht gesprayd wordt door middel van een airbrush systeem. (foto 1) Door de constante verneveling van de make-up krijg je een mooie egale dekking van de foundation die heel licht aanvoelt en goed kan vermengen met de huid.
Er zitten geen bij stoffen in het product als; parabenen, siliconen en oliën waardoor het dus ook uitermate geschikt is voor een huid die heel gevoelig reageert op make-up.

In Amerika is airbrush make-up niet meer weg te denken onder de vele celebrities.  Zij moeten in elke lichtsoort en voor elke camera flawless zijn. Hier in Nederland is airbrush make-up (helaas) nog niet zo heel erg bekend en zijn er ook maar een gering aantal visagistes die dit aanbied.
Juist voor jullie trouwdag wil je er perfect uitzien. Een mooiere versie van jezelf die de hele dag straalt en zich mooi voelt zonder een dikke laag make-up.
Daarnaast is het ook belangrijk met de HD fotografie en videografie van tegenwoordig dat de make-up mooi egaal toont op de opnames die tijdens jullie trouwdag gemaakt worden.
Met Airbrush make-up hoeft een fotograaf de foto’s praktisch niet te retoucheren omdat airbrush make-up juist onder de lampen perfect toont.
Juist omdat de airbrush zich vermengt met je huid zie je praktisch niet dat je bent opgemaakt enairbrush-make-up-voor-iedere-huid ben je er zeker van dat de make-up ECHT de hele dag blijft zitten.

Airbrush make-up is in diverse huidskleuren beschikbaar, voor de zeer lichte huid tot de donkerste
huid kan hiermee opgemaakt worden. ook kan de gewenste dekking verkregen worden van transparant tot zeer dekkend als de huid erg onregelmatig is.
Airbrush make-up is daarnaast ook water en zweet resistent waardoor het perfect is voor de wisselende weersomstandigheden.

Kies daarom voor je trouwdag voor airbrush make-up, want voor de mooiste dag van je leven wil je toch perfectie?
Al meerdere bruiden gingen je voor en stuk voor stuk laaiend enthousiast over de bruidsmake-up door middel van airbrush make-up.

Do you want to be a natural flawless beauty? Neem dan vandaag nog contact op voor de mogelijkheden.