Trouwen in het Buitenland?

 

Gaan jullie trouwen in het buitenland?
Wij reizen graag met jullie mee om je bruidskapsel en bruidsmake-up te verzorgen op jullie trouwdag.
Bruid en Beauty Nederland heeft al diverse bruiden in het buitenland mogen voorzien van de prachtigste bruidskapsels en Airbrush bruidsmake-up.
We zijn hiervoor al afgereisd naar Ibiza, Mallorca, Frankrijk, Italië, Noorwegen, IJsland, Marokko en zelfs Zuid Afrika.

 

Het grootste voordeel om Bruid en Beauty Nederland mee te nemen naar jullie trouwlocatie in het buitenland, is dat je voorafgaand aan de bruiloft hier in Nederland bij ons in de salon je proefsessie kan laten verzorgen. Al het contact voorafgaand aan de bruiloft is gewoon in het Nederlands. Dat betekend dat je geen verrassingen en of taal barrières hebt op je trouwdag. Een professional meenemen naar het buitenland welke voldoende kennis in huis heeft zorgt ervoor dat jij als bruid de hele dag zorgeloos kan stralen met jouw droom look.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om ons in te huren voor een after wedding shoot in het buitenland. Naast dat we je kapsel en make-up verzorgen in het buitenland kunnen we ook assisteren bij de geplande fotoshoot met jullie bruidsfotograaf.

 

Wil je meer informatie, de tarieven en mogelijkheid weten wat Bruid en Beauty Nederland voor jou kan betekenen op jullie droombruiloft in het buitenland neem dan vrijblijvend via het contactformulier contact met ons op.