Gefeliciteerd

 

 

Jullie gaan trouwen! Nu heb je met alle zorg je prachtige bruidsjurk al uitgezocht en ben je nog op zoek naar een professional op het gebied van bruidskapsels en ( airbrush) bruidsmake-up zodat jij echt de hele dag zal stralen!

 

Wij verzorgen graag met veel liefde en aandacht jouw bruidsverzorging!
Bruid en Beauty Nederland verzorgt al jaren de bruidsverzorging van gemiddeld 70 tot 100 bruiden per jaar.
Van een lichte huidskleur tot een donkere huidskleur is voor ons geen enkel probleem.
Ook voor verschillende haartypes als zeer stijl tot zeer krullend/kroes haar kun je bij Bruid en Beauty Nederland met een gerust gevoel terecht.
Naast vakmanschap, persoonlijke aandacht en kennis dat up to date is, bieden we je ook het gemak dat je vanuit huis of op locatie jullie trouwdag ontspannend kunt beginnen. Bruid en Beauty Nederland verzorgd de mooiste bruidskapsels en bruidsmake-up door heel Nederland en zelfs op aanvraag in het buitenland.

 

 

Proefsessie

 

Een bruidskapsel en bruidsmake-up is een persoonlijke keuze, dat moet passen bij jou als persoon en natuurlijk je prachtige jurk.

 

Daarom raden wij aan, om ongeveer 6-8 weken voor je trouwdag een proefsessie af te spreken in onze salon.
Tijdens deze proefsessie leren we jou als persoon beter kennen en kunnen we jou optimaal adviseren in jouw wensen voor jouw bruidskapsel en bruidsmake-up.

 

Tijdens je proefsessie nemen wij de planning van je dag door, luisteren we naar de wensen die je hebt en kijken we samen hoe we jou kunnen omtoveren tot een schitterende bruid die op haar trouwdag de hele dag zorgeloos zal stralen.
Ga je voor een klassiek, romantisch of  juist moderne look en kies je voor reguliere bruidsmake-up of juist airbrush make-up?  alles is mogelijk.
Ben je nog op zoek naar inspiratie voor jouw bruidskapsel of bruidsmade-up? Neem een kijkje in onze portfolio en laat je inspireren.

 

Trouwdag.

Ontspannen jouw grote dag beginnen? Dat kan doordat we op je trouwdag naar jou toe komen!
Dit kan bij jou Thuis zijn of op de door jouw opgegeven locatie.

Op je trouwdag zijn we ruim op tijd aanwezig met alle spullen die we nodig hebben om jouw bruidskapsel en bruidsmade-up te verzorgen. Eventueel is het ook mogelijk om je te assisteren bij het aankleden, waarna de laatste touch up nog gedaan kan worden voordat jullie grote dag zal starten.

Een extra touch up  later op de dag zelf is ook mogelijk, bekijk alle mogelijkheden en tarieven hier.

Naast jouw bruidsverzorging is het ook mogelijk om het kapsel en make-up van je gasten te verzorgen.
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.