Masterclass Complete Bridal Styling

Masterclass Complete Bridal Styling

Deze 3-daagse masterclass is de perfecte manier om jouw bridal hairstyle en make-up skills naar een NEXT LEVEL te brengen. Ik leer je in deze intensieve 3-daagse masterclass, handige basis technieken welke ik voor veel (ingewikkelde) kapsels toepas, laat je alle ins en out’s van de perfecte natuurlijke make-up looks zien. Deze zullen de hele dag perfect blijft zitten en ik draag mijn kennis en ervaring over hoe je jouw bedrijf kunt onderscheiden in de bridal business industrie.

 

         

Wil jij de technieken leren achter deze fantastische haar- en make-up creaties en wil jij ook toewerken aan een groter bereik van je toekomstige bruiden?
Pak dan NU je kans om deel te nemen aan deze complete bridalstyling masterclass.

Deze masterclass is bedoeld voor beginnende en/of gevorderde haarstylisten die graag hun technieken up to date willen hebben omtrent de haarstyling en make-up trends van nu.
Meer inzicht te krijgen in de technieken dat ik toepas in mijn kapsels en make-up creaties, om zo de wensen te kunnen vervullen van de Instagram/Pinterest plaatjes van toekomstige bruiden in je stoel.

 

Wat ga je leren tijdens de masterclass?

DAG 1: Beginnen we om 10.00 met een theoretische gedeelte over bridal hairstyling. Ik geef uitleg over de verschillende haarstijlen, haartypes en toevoeging van evt hulpmiddelen als extensions en ander opvul materiaal.
Verder leer je handige tips en tricks via een look & learn omtrent het creëren van een perfect (pluisvrij) bruidskapsel dat ook de hele dag perfect blijft zitten.
Rond 15.00 ga je zelf aan de slag (het liefst) op een echt model of een oefenhoofd en ben jij in staat de geleerde technieken in praktijk te brengen.

DAG 2: Beginnen we wederom om 10 uur met een theoretische gedeelte over bridal make-up. Ik geef je uitleg over diverse make-up stylen, van naturel naar glamourous. Tijdens de look & Learn neem ik je mee in de wereld van diverse make-up technieken, waaronder ook airbrush make-up. Laat zien welke technieken ik toepas voor een perfecte bridal make-up look dat de hele dag perfect blijft zitten.
Rond 15.00 uur ga je zelf aan de slag op een echt model en ben jij in staat de geleerde make-up technieken in praktijk te brengen.

DAG 3: Dit is het leukste maar ook spannendste gedeelte van de masterclass. Want jij gaat jouw model omtoveren tot een echte bruid. Alle geleerde technieken zullen aan bod komen en we gaan samen stap voor stap toewerken naar een complete bridal look waar jij jezelf mee zult onderscheiden in de bridal branche.
Jouw werk leggen we vast d.m.v. de perfecte fotografie strategie die jij vanaf nu bij al jouw bruiden zult gaan toepassen en direct voor je eigen portfolio en socials kunt gaan gebruiken.
Daarnaast ontvang je ook een prachtig certificaat van deelname.

      
      

MASTERCLASS INDELING:
De indeling van de masterclass is als volgt voor beide dagen;
9.45   Welkom met koffie/thee en wat lekkers.
10.00 Start theorie haarstyling en eerste demonstratie.
12.30 Lunchtijd.
13.00 Start deel twee van de demonstratie.
15.00 Einde demonstratie, start praktische gedeelte
17.30 Einde praktijk gedeelte.

Op de dag van het examen is de indeling als volgt:
9.45 Welkom met koffie/ thee en wat lekkers
10.00 start uitleg praktijk gedeelte.
10.30 start examen praktische gedeelte bruidsmake-up
12.00 lunch
12.30 start praktische gedeelte bruidskapsel
14.30 beoordeling en foto’s maken
15.15  uitreiking certificaat en einde.

Let op Beide dagen zijn ook los te boeken! (excl. examen en certificaat)

TARIEVEN:
Complete bridal styling masterclass incl examen en certificaat €795.- excl. BTW
Losse dagen bridal haisrstyling of bridal make-up excl examen en certificaat van deelname €495.- excl. BTW

Zie de cursus als een investering in jouw eigen bedrijf, want aan het einde van deze drie intensieve dagen, ben jij in staat je werk als bruisstyliste naar een hoger level te tillen.

Wist je dat: De kosten voor deze cursus 100% kunt opvoeren als bedrijfslast en de btw is verrekenbaar met je omzet belasting

Let op bij boeking van de masterclass dien je 50%  van het totale bedrag aan te betalen, de overige kosten dienen voor aanvang van de masterclass voldaan te zijn om deel te kunnen nemen.
Ik stel die dag alle nodige materialen beschikbaar en stuur je bij boeking een lijst van spullen, materialen die je zelf dient mee te nemen of aan kunt schaffen tegen een gereduceerd tarief.

Boek Nu