1. Wanneer kan ik het beste mijn bruidsverzorging bij je boeken?

Vanaf maart/ april tot en met oktober zijn de vrijdagen en zaterdagen al snel volgeboekt. Daarom adviseer ik je mij gelijk te boeken wanneer je trouwdatum bekend is. Het advies is om ongeveer 6-8 weken voorafgaand je bruiloft je proefsessie te boeken zodat we indien nodig ook de tijd hebben producten/ accessoires voor je te bestellen.

    1. Hoe lang ben je ongeveer bezig met mijn kapsel en make-up?

Dat ligt er een beetje aan wat je wensen zijn. Gemiddeld zijn we met een proefsessie ongeveer 2 1/2 uur bezig (inclusief voorgesprek) en op de dag zelf gemiddeld 2 uur.

    1. Wanneer moet ik betalen en hoe weet ik wat de totale kosten zullen zijn?

Bij je aanvraag ontvang direct een op maat gemaakte offerte.
Je proefsessie betaal je nadat je je proefsessie hebt gehad en is de helft van het gekozen pakket. Dit kan door middel van contante betaling of per pin. de resterende kosten worden via de mail samen met de proefsessie foto’s gestuurd. deze kosten dienen een week voor de bruiloft overgemaakt te zijn op de rekening van Bruid en Beauty Nederland.

    1. Zijn er kosten aan verbonden als mijn huwelijk niet door gaat of als je Bruid en Beauty Almere niet boekt voor je trouwdag?

Laat mij het zo snel mogelijk weten wanneer je trouwdag om wat voor een reden niet door gaat ook als je besluit mij niet voor de trouwdag te boeken. Tot 14 dagen voor je bruiloft kun je nog kosteloos annuleren. 14 dagen tot 2 dagen voor je bruiloft reken ik 50% van de totale kosten en 2 dagen tot aan je trouwdag 100% van de totale kosten.

    1. Kan ik producten ook bij je bestellen?

Dat kan zeker, alle producten waar ik mee werk zijn ook te bestellen, dit geldt ook voor alle haaraccessoires en haarstukken zoals clip in extensions en flip in extensions. Producten worden na betaling ervan geleverd.

    1. Kom je voor alleen gastenstyling, diverse haarstyling en of visagie ook aan huis of op locatie?

Dat kan. Let er wel op dat hiervoor wel een toeslag aan huis/locatie wordt gerekend van €30.- (binnen Almere) en buiten Almere ook nog eens €0.30 cent per km erbij komt plus de eventuele parkeerkosten.