Dit zijn DE bruiloft trends van 2018!

Gaan jullie trouwen in 2018? en ben je benieuwd naar wat de trends op trouwgebied  voor 2018 zullen zijn?
Dan helpt deze blog je zeker verder op weg.
De 5 grootste bruiloft trends zullen gedetailleerd aan bod komen zodat jij genoeg inspiratie zal hebben bij het plannen van jullie perfecte bruiloft.

1. Forest wedding
Als sprookjesachtig en mysterieus jullie ding is, dan is Forest wedding jullie perfecte keuze.
Deze trendy bruiloft thema kenmerkt zich met gewaagde kleurkeuzes in bloemen en decoratie. Daarnaast zien we veel mos en groen tinten en gebruik van kaarslicht, wat natuurlijk een romantisch tintje eraan geeft.
Trouwen in het bos kan natuurlijk perfect met zoveel groen in Nederland en maakt een bruiloft erg intiem.
Vaak wordt voor een bruiloft in een bos een “makkelijk” te dragen jurk gekozen en daar hoort dan natuurlijk een prachtig en eenvoudig te dragen kapsel bij. Hoe gaaf is het dan om met de make-up de kleuren van jouw thema hierin dan terug te laten komen.
forest wedding
forest wedding
forest wedding
forest wedding
2. Rustic neutrals
Voor  voorjaar  en najaar bruiloften is rustic neutrals een perfect thema. Een prachtig kleuren pallet dat een gevoel van elegantie geeft aan jullie trouwdag.
Gebruik hiervoor neutrale kleuren in combinatie met een organic tintje. Aardetinten, okergeel en zacht blauw zijn hiervoor heel kenmerkend.
Helaas is het weer niet altijd even stabiel in Nederland. Waarom dan niet kiezen om te trouwen in een kasteel in Frankrijk? Of een bruiloft in een prachtig landhuis in Italië?
Een uitgesproken jurk past perfect in dit plaatje evenals een kapsel waarmee jij de hele dag zal shinen. De bruidsmake-up mag daar in tegen wat neutraler gelaten worden met gebruik van zachte tinten.
Rustic neutrals
bruidskapsel en bruidsmake-up
Rustic neutrals
Rustic neutrals
Rustic neutrals
Rustic neutrals
3. Urban vintage
Vintage was natuurlijk al heel erg hot op bruiloft gebied, maar door dit te combineren met stoere urban elementen heb je een 2018 trend te pakken.
Een mooie mix van vintage decoratie in een urban locatie of juist andersom geeft jullie bruiloft een romantische invulling.
Hoe gaaf is het om in plaats van een trouwjurk voor een jumpsuit te gaan! Even wat anders dan anders en zit vaak ook nog super comfortabel.
Daar mag dan een wat stoerder bruidskapsel en bruidsmake-up bij. Een staart als bruidskapsel zie je in 2018 veel terugkomen, ook mooi uitgesproken lippenstift kleuren.
urban vintage
urban vintage
urban vintage
urban vintage
4. Romantic garden
Wie wilt dat nou niet? prachtige zachte tinten, romantische aankleding en veel bloemen als decoratie op jullie bruiloft.
Trouwen in een tuin is een romantische en dromerige thema dat vrijwel elk jaar de bruiloft trend blijft domineren.
Blush tinten, veel bloemen en prachtige Engelse elementen passen perfect bij een dromerige jurk waarmee jij je entree maakt.
Bij een dromerige jurk hoort natuurlijk een prachtig romantisch kapsel en make-up. Als accessoire voor in je trouwkapsel kun je ervoor kiezen om echte bloemen hiervoor te gebruiken die (eventueel) ook in je bruidsboeket zitten.
romantic garden
romantic garden
romantic garden
romantic garden
5. Industrial metallics
Koper en rosé tinten worden het helemaal in 2018! Dat zie je niet alleen heel veel terugkomen in de aankleding van bruiloften, maar ook in het aanbod van (haar) accessoires. Met dit thema kun je alle kanten op. Bijvoorbeeld de wat modernere kant met geometrische vormen of juist de romantische kant met metallic kleuren als accent van je decoratie.
Kant verwerkt in je bruidsjurk blijft een persoonlijke favoriet. Het geeft een trouwjurk vaak toch even dat ene wow factor.
Als je bruidsjurk erg uitgesproken is zal ik adviseren om met je bruidskapsel iets minder uitbundig te gaan. Een mooie elegante lage knot kan als bruidskapsel vrijwel overal bij gedragen worden en geeft vaak een elegante uitstraling aan het geheel. Laat je ogen mooi uitkomen met je bruidsmake-up en laat zien hoe jij op je trouwdag straalt!
Industrial metallics
Industrial metallics
Industrial metallics
Industrial metallics
Industrial metallics
Industrial metallics

CREDTIS
forest wedding:
fotograaf: Madame poppy
stylist: Best day Ever events
Jurk: LaDonna
Taart: Gebakkerij
Kapsel en make-up: Bruid en Beauty Nederland

Rustic neutrals:
fotograaf: Alexandra Vonk
Styling: Perplexz
Drukwerk: Leintjes exclusief
Bloemen: Gift by nature
Locatie: Chateau Bouthonvilliers
Jurk: La bella blanca
Kapsel en make-up: Bruid en Beauty Nederland

Urban vintage:
fotograaf: Madame poppy
stylist: Best day Ever events
Taart: Sugerlips Cakes
Jumpsuit: Ladonna
Locatie: Kasbah bab ourika
Kapsel en make-up: Bruid en Beauty Nederland

Romantic garden:
fotograaf: Anouk fotografeert
stylist: Best day Ever events
Taart: Sugerlips Cakes
Jumpsuit: Ladonna
Locatie: Kasbah bab ourika
Kapsel en make-up: Bruid en Beauty Nederland

Industrial metallics:
fotograaf: Alexandra Vonk
Styling: Perplexz
Drukwerk: Leintjes exclusief
Bloemen: Gift by nature
Locatie: Chateau Bouthonvilliers
Jurk: La bella blanca
Kapsel en make-up: Bruid en Beauty Nederland