Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

(35)
>
(35) Zulaika van Gerven
Wed, 5 October 2016 18:16:17 +0000

Hallo Djamila,

ik ben zeer tevreden over mijn make up en bruidskapsel voor mijn bruiloft gedaan door jou. Ik heb de hele dag door veel complimenten gekregen. De make up bleef de hele dag goed zitten, zelfs op mijn huwelijksreis zat de make up er nog mooi op. En dat was twee dagen later. Ik zag er uit als een totaal ander mens. Echt super mooi. Bedankt voor de mooie service. Je hebt mij geholpen van A tot Z. Met mijn lingerie, aankleden, sieraden en schoenen aantrekken. Het was een hele mooie ervaring. Ik ben helemaal verwend en in de watten gelegd. Ook tijdens de proefsessie. Ik zal jou zeker bij andere toekomstige bruiden aanbevelen.

(34) C&T
Sun, 18 September 2016 09:49:36 +0000

Tijdens de proefsessie hebben we een aantal stylen en accessoires uitgeprobeerd om te kijken wat het mooiste past. De sfeer tijdens de proefsessie was relaxed en gezellig! Djamila is voor de grote dag naar Ibiza gevlogen om mij en een aantal gasten te voorzien van visagie. Tijdens de dag zat haar en make-up fantastisch; zelfs na een sprong in het zwembad tijdens het feest zat de makeup nog geweldig! Djamila is een gezellige en ontspannen meid met een zeer professionele aanpak!

Bedankt voor alles! X C&T.

(33) Jacqueline Bron
Wed, 14 September 2016 08:18:36 +0000

Mijn proefmake-up was precies zoals ik had bedacht maar bij nader inzien (ik liep er de middag mee rond en durfde eigenlijk m'n zonnebril niet af te doen) too much. M'n aanstaande vond het al helemaal niks en dat vond ik voor de huwelijksdag toch wel iets om rekening mee te houden. ;-) Geen probleem voor Djamila. Ik heb een aantal foto's gestuurd van hoe het dan moest worden en op de trouwdag was het prachtig.
De airbrush make-up is een echte aanrader. Je betaalt er misschien iets meer voor dan wanneer je voor de gewone foundation gaat maar ik vind het elke cent waard. Alles bleef tot het eind van de dag goed zitten.
Het kapsel dat ze had bedacht op basis van wat ik ongeveer wilde was in één keer goed. Voor het proefkapsel kreeg ik al complimenten en op de trouwdag heeft ze het met verse bloemen (zoals in m'n boeket) afgemaakt. Net dat beetje extra dat het plaatje helemaal 'af' maakte.
Ook heel handig: op de locatie heeft Djamila ook het haar van mijn zus geföhnd en mijn nichtjes voorzien van een vlecht in hun haar. Al met al was het een gezellige meidenochtend als voorbereiding op mijn huwelijk. Dank Djamila!

(32) Wilma de Jong
Wed, 7 September 2016 22:31:12 +0000

Beste Djamila,

Op 11 juni 2016 was onze grote dag. Mijn make-up met airbrush heeft de hele dag perfect gezeten. Na de proefsessie hebben we nog even telefonisch contact gehad om wat aanpassingen te bespreken. Op de dag zelf heb je dit perfect verzorgd. Ik voelde mij echt een bruidje. Mijn zusje heeft haar make-up ook door jou laten verzorgen, ook zij was erg tevreden. Dank je wel hiervoor.

Groeten,
Wilma

(31) Diane
Tue, 26 April 2016 17:08:09 +0000

Als bruid wil je dat alles klopt. Een fantastische jurk, mooie sieraden, mooie nagels en natuurlijk ook een geweldig kapsel en goede make-up! Ik had meerde sites bekeken en vond de voorbeelden van Djamila er absoluut bovenuit stijgen! Daarbij vind ik de prijzen ook schappelijk. Djamila heeft echt talent voor bruidskapsels en make-up en volgt de laatste trends op dit gebied. Tenslotte plant zij de tijden die zij nodig denkt te hebben heel serieus in en niets is haar te gek! Een absolute aanrader!!

(30) bianca
Wed, 6 January 2016 15:41:05 +0000

beter laat dan nooit!

29 mei 2015 zijn mijn lieve man Richard en ik in het huwelijksbootje gestapt. hierbij heeft Djamila mijn haar en make-up verzorgt. het was echt onwijs mooi geworden.
de make-up met airbrush aangebracht zag er super stralend, maar toch natuurlijk uit.
mijn haar heeft ze prachtig opgevuld met extensions en een prachtige zijwaartse vlecht met losse krullen gemaakt. ik kreeg goed advies en ze heeft zich goed taai gehouden in een huis vol kakelende en gillende bruidsmeisjes.
ik heb echt de hele dag complimenten gekregen over mijn haar en make-up

dank u wel voor het maken van een droomdag!

groetjes Bianca en Richard Lussenburg

(29) Kimber Dieleman
Mon, 14 December 2015 13:45:41 +0000

Lieve Djamila,

Super bedankt voor mijn prachtige kapsel en make-up. Ik heb alleen maar complimenten gehad op de dag. Ik vond het een erg prettige samenwerking met jou. Daardoor kon ik mij nog redelijk ontspannen en hoefde ik mij nergens zorgen over te maken. Ik vond het ook erg leuk hoe met onze bruidsmeisjes om ging. Zij voelden zich erg op hun gemak door jou.
Wij hebben een top dag gehad, mede dankzij jouw goede service!

Liefs,
Kimber

(28) Lindsey
Mon, 14 December 2015 09:47:10 +0000

Tijdens de proefsessie liet ik enkele voorbeelden zien van wat ik wilde. Omdat ik echte bloemen in mijn haar wilde was advies over welke bloemen wel en niet konden welkom. Op de dag zelf bleef de airbrush make-up goed zitten en zag er natuurlijk uit. En zowel de krullen - wat nog een puntje was, gezien de lengte van mijn haar en de wind die ochtend - als de bloemen bleven ook goed zitten! Mijn moeder liet ook haar haar doen bij Djamilla, en die was er ook erg tevreden over. Well done!

(27) Brenda
Mon, 7 September 2015 16:03:29 +0000

Na de proefsessie wist ik dat ik goed zat! Ik had een paar voorbeelden aan Djamila laten zien van welke stijl ik zocht, wat ik mooi vond, daarna zijn we van start gegaan. Het resultaat was in 1x goed, precies wat ik wilde! Op de dag zelf heeft ze precies dezelfde look nog eens gecreeerd met als extra verse bloemetjes in mijn kapsel, zodat het 1 geheel werd met mijn boeket! Daarnaast super fijn dat ze ook het kapsel voor mijn zus en kapsel en make-up voor mijn moeder verzorgde, alles op 1 locatie, heel relaxed. Dank voor de tip-top verzorging!

(26) Barbara Gelens
Mon, 17 August 2015 19:43:46 +0000

Lieve Djamila,

Op 15-5-2015 heb jij mijn bruidsmakeup en bruidskapsel verzorgd, ik kreeg hier enorm veel complimenten over, zowel de make-up als mn kapsel bleven de hele dag goed zitten, heb me hier op de dag zelf geen moment zorgen over hoeven te maken! Enorm bedankt voor je bijdrage op onze mooiste dag!!

>